Les obres al principal accés de Can Gordei ja han començat.

La Bisbal del Penedès fa obres de millora a un dels accessos a Can Gordei

El consistori també ha aprovat el projecte d'enderroc de la masia la Miralba

La Bisbal del Penedès ha començat aquesta setmana les obres de millora d'un dels accessos al nucli de Can Gordei. Concretament es tracta de l'arranjament en l'asfaltat del carrer del Segre, on hi ha l'entrada principal al nucli. Les obres, que tindran un cost de 5.360 euros, consistiran en un canvi de la reixa que fa de sortida del sistema de recollida d'aigües pluvials, així com en la reparació de l'asfalt i de les vorades enfonsades.

 

Aprovat l'enderroc de la Miralba

Per altra banda, la junta de govern de la Bisbal va aprovar de forma inicial el passat 14 de setembre el projecte d'enderroc de la masia de la Miralba, que ara estarà a exposició pública fins al 12 de novembre. Si no es presenten al·legacions, el projecte s'aprovarà de forma automàtica i es podrà començar la contractació de les obres.

La masia presenta un mal estat de conservació, motiu pel qual es va decidir el seu enderroc, amb un pressupost de 17.830 euros i un termini d'execució inferior a tres mesos. L'edifici és propietat de l'Ajuntament de la Bisbal del Penedès des del novembre del 2018, quan va ser adjudicat al consistori després que no es pogués adjudicar la venda de la finca mitjançant subhasta pública.