El Poliesportiu de la Bisbal del Penedès.

La Bisbal del Penedès no admet el recurs contra l'adjudicació de les obres del poliesportiu

La Junta de Govern apunta que els grups de l'oposició no acrediten el motiu de la impugnació

La Junta de Govern de la Bisbal del Penedès ha decidit no admetre a tràmit el recurs contra l'adjudicació de les obres del poliesportiu. Aquest recurs de reposició havia estat interposat el mes d'abril pels grups municipals del PSC, Units per la Bisbal i ERC. 

Des del govern local han rebutjat el recurs per dos motius. En primer lloc, apunten que el recurs presentat és per impugnar les bases del concurs públic, però aquestes bases «ja estan aprovades» i no es poden impugnar, afirmen. En segon lloc, el govern apunta que els grups «no acrediten l'interès pel qual volen impugnar» l'adjudicació de les obres. 

El jutjat rebutja les mesures cautelars

A més del recurs, el PSC va presentar un contenciós administratiu a la justícia pel mateix fet. Demanava mesures cautelars perquè no comencessin les obres, però el jutjat contenciós no les ha concedit. Per això el govern local ha continuat amb l'adjudicació de les obres. 

«Considerem que és obligació i responsabilitat de l’Ajuntament vetllar pels interessos comuns del municipi», ha apuntat l'alcaldessa, Agnès Ferré. En un comunicat de premsa, Ferré ha remarcat que la voluntat del govern local és començar les obres «com més aviat millor».

L'assumpte de fons en aquest tema és l'enfrontament del consistori amb el Club Segle XX, que tenia un local al poliesportiu. L'Ajuntament va declarar el passat estiu la nul·litat del contracte de lloguer amb l'entitat, ja que s'hauria d'haver fet un concurs públic. L'entitat va denunciar la situació a la justícia, que va paralitzar la desocupació del local fins que es resolgués el contenciós.