Curs de formació laboral a la Bisbal del Penedès.

La Bisbal del Penedès ofereix un curs gratuït de 'coaching' laboral i logística

Els assistents poden fer les pràctiques al seu centre de treball

El Servei d'Ocupació Municipal (SOM) de la Bisbal del Penedès ha començat aquesta setmana un curs gratuït de 'coaching' laboral i logística. És una formació de 250 hores feta a mida per a empreses del territori, perquè els assistents puguin fer pràctiques al seu centre de treball.

L'objectiu és facilitar la inserció dels alumnes al món laboral, dins de la mateixa empresa. A part del SOM també l'impulsen la Cooperativa Actua i Incorpora (Fundació La Caixa).

L'alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, ha animat a tota la població que es troba aturada a aprofitar aquesta oportunitat. «Comptar amb bases de coneixement i cursos realitzats és el que pot fer destacar com a candidats a un lloc de feina», afirma. 

Entre les competències que destaquen d'aquesta formació hi ha l'obtenció del carnet de carretoner o la formació en l'ús de la PDA. També la prevenció de riscos laborals, el 'coaching' motivacional, l'autoconeixement, habilitats comunicatives, treball en equip o capacitat d'adaptació.