Bossos i tuppers que es regalaran amb la campanya del comerç de la Bisbal del Penedès.

La Bisbal del Penedès premiarà la fidelitat al comerç local amb bosses i 'tuppers'

S'impulsa una nova edició de la campanya 'T'estimo comerç bisbalenc. Residu zero'

La Bisbal del Penedès impulsa una nova edició de la campanya 'T'estimo comerç bisbalenc, residu zero'. La iniciativa vol estimular la compra en els comerços locals, oferint obsequis, promocions i sortejos per premiar la fidelitat. La campanya, impulsada per l'Ajuntament i la Cambra de Comerç de Tarragona, es farà entre el 17 de juny i el 3 de juliol.

Tots aquells que en aquestes dates comprin en vuit establiments diferents del municipi es podran adreçar a l'Ajuntament per rebre un obsequi. Es tractarà d'una bossa reutilitzable de la campanya o un 'tupper'. La butlleta també servirà per participar en el sorteig de deu lots de dos 'tuppers' i una bossa, i d'un lot de productes bisbalencs.

Participar més d'una vegada

Com a novetat d'aquesta edició, cada veí podrà participar més d'una vegada, per poder aconseguir les dues carmanyoles disponibles i la bossa. La campanya es vehicularà a través de l'etiqueta '#JoComproALaBisbal', que empraran els comerços  per publicar les promocions. Els usuaris també poden fer servir el perfil @bisbalpenedes a les 'stories' o a les publicacions d'Instagram.

Laura Roigé, presidenta de la Cambra, remarca que la campanya mostra «el compromís del comerç local per promoure el residu zero i els productes de proximitat». Des de l'Ajuntament, la regidora de Comerç, Judith Vidal, ha mostrat la seva satisfacció per impulsar de nou la iniciativa. Vidal ha destacat que l'ús de bosses reutilitzables o 'tuppers' és beneficiós pel medi ambient i per «l'estalvi de les botigues».

Desbrossament als carrers del Papagai

Per altra banda, l'Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha anunciat que aquesta setmana començaran els treballs de desbrossament al Papagai. Les tasques començaran aquest dimarts 14 de juny, raó per la qual el consistori ha demanat que els veïns retirin els vehicles dels carrers. El desbrossament es durà a terme per part de l'empresa que va guanyar la licitació del contracte.