Un veí de la Miralba, votant als pressupostos participatius de la Bisbal.

La Bisbal del Penedès ja té les propostes guanyadores a cada nucli dels pressupostos participatius

Un total de 192 famílies han pres part a les votacions

La Bisbal del Penedès ja sap quines són les propostes guanyadores a cada nucli dels pressupostos participatius del 2021. A les votacions que es van fer entre el 4 de juliol i el 20 d'agost hi van participar 192 famílies del municipi. Aquest 8 de setembre el consistori ha donat a conèixer els resultats.

Enguany s'havia d'escollir una proposta per a cadascun dels nuclis del municipi. La dotació total dels pressupostos participatius serà de 72.000 euros i s'espera fer els projectes abans d'acabar l'any.

Les propostes guanyadores

Al nucli de l'Ortigós la proposta guanyadora ha estat la d'arreglar i formigonar una part més de carrer, a continuació de la baixada de Mas del Sol. A la Masieta ha guanyat la proposta d'arreglar i formigonar una part de la pujada de la Masieta. A Can Gordei, per la seva banda, la més votada ha estat la d'arreglar el pas de la pista del local social al carrer del Francolí.

A l'Esplai ha guanyat la proposta de posar cautxú al parc infantil, mentre que a la Miralba s'instal·laran aparells de gimnàstica exterior al davant del local social. A la Pineda de Santa Cristina, la vencedora ha estat la proposta d'arreglar i formigonar un tram del carrer del Bages. Al Papagai s'instal·laran aparells de gimnàstica d’exterior.

Al nucli del Priorat es posarà una taula de ping-pong a l’exterior del local social. Per últim, al nucli de la Bisbal es posarà un punt de càrrega de cotxe elèctric a l'Era de Batre. L'alcaldessa del municipi, Agnès Ferré, ha celebrat la resposta dels veïns en el procés de participació.