Vista de la Bisbal del Penedès.

La Bisbal del Penedès prorroga el conveni de serveis socials amb el Consell Comarcal

S'incorporen nous serveis contra la violència masclista

L'Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha prorrogat el conveni de serveis socials amb el Consell Comarcal del Baix Penedès. La pròrroga és per l'any 2022, en espera que es formalitzi el nou contracte quadriennal. El cost per aquest any serà de 83.800 euros, el que suposa un augment del 28% respecte al 2021.

Els serveis que ofereix el Consell en aquest àmbit inclouen els professionals i serveis socials bàsics, la teleassistència o el SAD (atenció a la dona). També hi ha el voluntariat del Bon Dia o el Rebost Solidari, el transport adaptat, o els educadors socials per a adolescents. A més, s'afegeix un nou servei contra la violència masclista arran del 'Pacto de estado'.

Agnès Ferré, al Consell de Governs Locals de Catalunya

Per altra banda, l'alcaldessa de la Bisbal, Agnès Ferré, ha estat escollida per formar part de la Comissió Permanent del Consell de Governs Locals. La comissió té les funcions de seguiment i preparació dels acords del ple del Consell de Governs locals, i d'organització i funcionament ordinari del Consell.

El Consell de Governs Locals és un òrgan de representació de municipis i vegueries. Els representants del Baix Penedès són Agnès Ferré i l'alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez.