La Diada de Sant Pere en imatges

La Bisbal del Penedès «resisteix» i ja té a punt la Festa Major d'aquest 2021

La festa estarà adaptada a les mesures de prevenció davant la Covid-19

La Bisbal del Penedès ja té a punt la seva Festa Major, que tindrà lloc entre els dies 12 i 17 d'agost. Tal com es va fer l'any passat, la festa s'adapta a les mesures vigents per controlar el coronavirus. El lema d'aquest any és 'Insistim, persistim, resistim, seguim de Festa Major'.

El programa ja s'ha començat a repartir pels domicilis i en els pròxims dies s'aniran desgranant els actes. Alguns, com els concerts de nit, ja es van donar a conèixer fa unes setmanes. L'Ajuntament també ha confirmat que hi haurà cercavila, correfocs, sopar al carrer, exposicions, versots, espectacles familiars, castell de focs o la gimcana Esventada.

Pack de supervivència

Els veïns que estiguin empadronats o tinguin una casa a la Bisbal es podran inscriure per als actes els dies 9, 10 i 11 d'agost. Ho poden fer a les oficines municipals, de 17.00 a 20.00 hores, i rebran un 'Pack de supervivència de la Festa Major'. Es tracta d'un lot que inclou una bossa tèrmica, un ventall, una mascareta, un got reutilitzable i informació sobre la festa.