L'Ajuntament de la Bisbal del Penedès.

La Bisbal del Penedès atura la desocupació del Club Segle XX fins que es resolgui el contenciós

El jutjat ha ratificat la mesura cautelar sol·licitada per l'entitat

L'Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha anunciat que suspèn l'execució de l'acord del ple del mes d'agost en què es va declarar la nul·litat del contracte de lloguer amb l'entitat Club Segle XX per uns locals del poliesportiu. El consistori ha pres aquesta decisió després que el Jutjat Contenciós Administratiu número 1 de Tarragona hagi ratificat la mesura cautelar sol·licitada pel Club Segle XX.

Nul·litat i ordre de desallotjament

L'Ajuntament va declarar nul el contracte de lloguer que el consistori i l'entitat havien formalitzat l'any 2013, seguint les conclusions d'una auditoria que es va impulsar, i que considerava que el contracte es va fer de forma irregular, ja que no es va fer concurs públic. Per això, a principis d'aquest mes de novembre l'Ajuntament va donar trenta dies a l'entitat perquè deixes els locals que ocupa al poliesportiu municipal.

El Club Segle XX va presentar un recurs a la justícia demanant que es paralitzés l'ordre de desallotjament fins que no es resolgués l'anterior recurs que havia presentat contra l'acord de ple. El Jutjat tarragoní va acceptar la mesura i va paralitzar l'ordre, una decisió que ara ha ratificat després que el consistori presentés al·legacions. Segons l'Ajuntament, la suspensió de l'acord de ple es mantindrà «fins que es resolgui el contenciós administratiu presentat per l'entitat».