La Fira de Santa Llúcia de l'Arboç.

Bon ambient i molta afluència de visitants a la Fira de Santa Llúcia de l'Arboç

El mercat puntaire ha comptat amb més de vint parades especialitzades

L'Arboç ha pogut gaudir aquest passat cap de setmana de la Fira de Santa Llúcia, un esdeveniment que compleix 809 anys de vida. Després d'un any d'aturada obligatòria per la pandèmia, els arbocencs han agafat amb ganes el retorn de la fira. El bon ambient i una concorreguda presència de visitants han marcat l'esdeveniment. 

Un dels actes destacats d'aquesta edició ha estat la inauguració de les instal·lacions reformades de l'Escola de Puntaires de l'Arboç. Una iniciativa que ha coincidit amb el seu 80è aniversari. Les diferents activitats infantils i nadalenques han fet les delícies de les famílies al llarg del cap de setmana.

Com sempre, el plat fort de la fira ha estat la Plantada i Exhibició de Puntaires, que aquest any ha arribat a la seva 26a edició. El mercat puntaire ha comptat amb més de vint parades especialitzades, i també han assistit centenars d'artesanes.

Aspectes que posicionen la trobada arbocenca com una de les més importants de Catalunya en nombre de participants. Des de l'Ajuntament de l'Arboç han agraït «la col·laboració desinteressada de totes les entitats i persones que han contribuït en l’èxit de la fira».