correfoc-festa-major-vila-rodona

Bonaterra, Can Gordei i el Papiolet enceten les festes majors d'agost al Baix Penedès

Les festes de Llorenç, la Bisbal i l'Arboç, de les més destacades del mes

Amb l'arribada del mes d'agost diferents nuclis el Baix Penedès enceten les seves festes majors. Aquest primer cap de setmana del mes, els ciutadans de la comarca tenen diverses opcions per triar. Bonaterra, a Albinyana, el Papiolet, a Sant Jaume dels Domenys, i Can Gordei, a la Bisbal del Penedès, són els tres nuclis que viuran amb intensitat la seva festa aquest cap de setmana.

Festa Major de Bonaterra

Aquest nucli d'Albinyana és el que obre les festes al municipi, entre els dies 2 i 4 d'agost. Entre els actes destacats hi ha el concert de Con Duende y Compas del divendres 2, la festa de l'escuma, el sopar popular i la nit jove del dissabte 3, i els inflables d'aigua i el ball amb l'orquestra Supernova Quintet del diumenge 4. En aquest enllaç podeu consultar el programa complet. Els següents caps de setmana, els nuclis de la Papiola, Albinyana i les Peces faran les seves festes, amb el Nyctalus Albinyanensis com a protagonista, pels seus deu anys

 

Festa Major del Papiolet

El Papiolet, nucli de Sant Jaume dels Domenys, enceta el mes d'agost amb la seva festa i el tradicional Fira-Tast, que arriba a la desena edició. Aquest sopar i tast de vins del divendres 2 d'agost s'acompanya sempre d'un concert destacat, que enguany serà del grup de soul-funk The Slingshots i del grup d'afro-soul Outer Space. Altres actes destacats són el Correfoc del dissabte 3, la cercavila popular i el ball amb l'orquestra Aura del diumenge 4, o el sopar a la plaça del dimecres 7. El programa complet es pot consultar en aquest enllaç.

 

Festa Major de Can Gordei

Per últim, el nucli de Can Gordei, a la Bisbal del Penedès, també es vestirà de gala per celebrar la seva festa, que comença el divendres 2 amb el 'chupinazo', diferents campionats, jocs d'aigua i disco mòbil. Dissabte 3 serà el torn de l'actuació de gegants, gralles i timbals, seguit del sopar popular i la proclamació de Miss i Mister Can Gordei. El diumenge hi haurà un tobogan d'aigua, una festa 'Holi', un monòleg i disco mòbil. Es pot consultar tot el programa en aquest enllaç.