El Pare Noel del bosc màgic de Bellvei.

El bosc màgic de Bellvei ofereix diverses activitats per als infants

Es pot visitar al Centre Cívic La Muga, a Baronia del Mar

Els infants del Baix Penedès encara poden visitar 'El bosc màgic de Bellvei, situat al Centre Cívic La Muga, a Baronia del Mar. Fins al dimecres 22 de desembre, l'associació Raúl Nieves impulsa aquesta activitat, adreçada als més menuts i les seves famílies.

Al bosc màgic es pot visitar la cabana del Pare Noel, per entregar-li la carta, i participar de les activitats que han preparat els elfs. A banda de la cabana, amb una sala, un dormitori i un despatx, també hi ha un bosc nevat i una aula per a fer tallers. 

Els elfs ajuden els més petits a decorar, amb carbonat de calci, peces de fusta amb forma de bola i mitjons de Nadal. Josefa Doblado, presidenta de l'associació Raúl Nieves, remarca que la intenció de l'entitat és «fer feliços» els infants en aquests dies assenyalats.

El bosc màgic es pot visitar de les deu a les dues del migdia i de les cinc a les vuit de la tarda. Els infants han d'anar acompanyats d'un familiar i cal fer reserva prèvia, al WhatsApp del telèfon 661 409 412. L'espai també rep aquests dies la visita d'entitats com l'Associació de Jubilats de la Llar de Bellvei o la Fundació Santa Teresa.

L'organització ha comptat amb la col·laboració de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Bellvei. També de FM FM Logistic, Decocartón, Bellson, Two Emocions Eventos i Bellvei Ràdio.