Presentació del BP Fest 2021.

El BP Fest recupera la presencialitat i omplirà el centre del Vendrell de música

S'han preparat diferents actuacions a la plaça Nova i tallers a l'Auditori del Tívoli

El BP Fest torna aquest dissabte 25 de setembre i ho fa recuperant el format presencial. La plaça Nova del Vendrell acollirà des de les 12.00 hores diferents actuacions de grups de la comarca i de fora. Paral·lelament, a l'Auditori i la plaça del Tívoli hi haurà diversos tallers de música, tant professionals com lúdics.

Retorn a la presencialitat

Després que l'edició del 2020 hagués de ser per televisió, aquest any els actes es faran de nou de forma presencial. «Els concerts es faran a la plaça Nova, on hi haurà un tancament i el públic haurà de mantenir la distància i la mascareta posada», ha explicat Griselda Ramon.

Ella és una de les noves integrants de la junta de l'Associació de Músics del Baix Penedès, que s'ha renovat enguany. Els grups que actuaran al matí seran Yoga Flame (12h) i Upuntú (13h). A partir de les 17.00 hores ho faran Robin Secret, Umebushi Soul, Oclus, Sleeping Dogs i Muy Stone.

La rapera valenciana Jazzwoman farà el final de festa amb un concert a les 22.00 hores. Pel que fa als tallers, pels quals cal reservar entrada, el primer es farà a les 10.00 hores i serà de gòspel, amb Erwyn Seerutton. A les 13.00 hores n'hi haurà un de percussió a la plaça del Tívoli, i a les 17.00 hores, un altre sobre eines virtuals.

Es pot consultar la programació completa del BP Fest 2021 en aquest enllaç.