Un caixer automàtic.

Caixabank mantindrà l'oficina de Segur i els caixers de la Platja, però no els de Calafell Poble

L'Ajuntament lamenta el perjudici que es causarà als clients

L'Ajuntament de Calafell ha informat que Caixabank ja ha respost a les reclamacions que se li havien fet pel tancament de sucursals al municipi. L'entitat ha assegurat al consistori que mantindrà oberta l'oficina de Segur de Calafell, amb dos empleats i el seu caixer. Han afegit que no tenen intenció de tancar-la.

Pel que fa a la Platja, l'entitat mantindrà els caixers automàtics, però considera que les gestions presencials es poden fer a la nova oficina del Vilarenc. Pitjors previsions hi ha pel nucli del Poble, ja que Caixabank ha anunciat que el caixer només es mantindrà fins a l'octubre. En aquest nucli l'oficina ja estava tancada.

Protestes de l'Ajuntament

Des de l'Ajuntament han mostrat el seu malestar amb aquesta informació, ja que creuen que els usuaris en segueixen sortint perjudicats. Lamenten que els clients hauran de fer desplaçaments «que fins ara no havien de fer». Per aquest motiu han apuntat que seguiran exigint als diferents bancs que «garanteixin l'accés a l'atenció personalitzada i a la retirada d’efectiu amb la màxima proximitat».

Al ple municipal del mes de juliol es va aprovar una protesta unànime contra el tancament de sucursals al municipi. Els diferents grups municipals van denunciar la política de limitar l'accés presencial als bancs i que afecta especialment sectors com el de la gent gran.