Un cotxe clàssic americà.

Calafell acull una trobada de vehicles americans de totes les èpoques

La segona edició del '98 octans' inclou concerts, exhibicions i parades amb productes relacionats

Calafell acull aquest cap de setmana la segona edició del '98 octans', una trobada de vehicles americans de totes les èpoques. Tres escenaris ubicats en diferents punts acolliran exposicions, exhibicions de vehicles i concerts. També hi haurà parades de venda de productes relacionats amb aquesta temàtica.

Tres emplaçaments repartits per la Platja

Els tres escenaris estaran ubicats al pàrquing del Blanquet, al carrer de Monturiol i al descampat al davant de la Creu Roja. El dissabte 4 de juny l'activitat es concentrarà al pàrquing del Blanquet a partir de les deu del matí. Hi haurà exposició de vehicles, una exhibició d'1/8 de milla i un concert de Hey Canalla.

A partir de les deu del vespre l'activitat es traslladarà al carrer de Monturiol, amb actuacions de música en directe. Desvariados i Attitude for Destruction seran els protagonistes dels concerts nocturns. El diumenge el protagonisme se situarà al descampat al davant de la Creu Roja, on també es farà una barbacoa solidària.

Els concerts de La Vil Canalla i Connie & the Rockets posaran el punt final a l'esdeveniment. D'aquesta manera, Calafell recupera aquesta trobada on es podran veure Hot Rods, Kustoms i Muscle cars, a més de motocicletes. Models clàssics i actuals se citaran en els tres emplaçaments que s'han preparat.

La regidora de Promoció de la Ciutat, Lluïsa Lastra, apunta que aquesta celebració «és diferent d’altres de temàtica semblant» que es fan a Calafell. Tot i això, Lastra creu que té «atractius equivalents i importants», raó per la qual ha animat a tothom a prendre-hi part. La programació completa del '98 octans' es pot consultar en aquest enllaç