El Bot Salvavides de Calafell.

Calafell anuncia els pregoners per a les tres festes majors del 2022

Són el primer equip del Club Patí Calafell, la tripulació femenina del Bot Salvavides i el pilot Àlex Toledo

L'Ajuntament de Calafell ha donat a conèixer els pregoners per a les tres festes majors del municipi d'aquest 2022. Són el primer equip del Club Patí Calafell, la tripulació femenina del Bot Salvavides i el pilot Àlex Toledo. S'encarregaran dels pregons dels nuclis del Poble, la Platja i Segur respectivament.

L'alcalde de Calafell, Ramon Ferré, ha explicat que amb l'elecció dels pregoners s'han volgut «reconèixer fets importants del darrer any». Fites històriques com el títol europeu del CP Calafell o el debut al mundial de motociclisme d'Àlex Toledo. També el dia que la primera tripulació femenina del Bot Salvavides va sortir a la mar.

El primer pregó serà el de la Festa Major de Sant Pere, de Calafell Platja, que anirà a càrrec de la tripulació femenina del Bot. Es farà el dimarts 28 de juny, a les 22.30 hores, a la plaça del Manila. Per la Festa Major de la Santa Creu, el pregó del CP Calafell es farà el divendres 15 de juliol a la plaça de Catalunya

Finalment, Àlex Toledo farà el pregó de la festa de Segur, previst pel 23 de setembre al Port. Calafell emmarca les festes majors del 2022 en un context de normalitat recuperada després de la pandèmia. Per això han preparat un programa festiu «amplíssim, com a recompensa per tot allò al qual hem hagut de renunciar els dos darrers anys», segons l'alcalde.