El projecte del nou centre cívic de Valldemar, Montmar i les Brises de Calafell.

Calafell comença les obres del nou centre cívic de Valldemar, Montmar i les Brises

Ha de ser un punt de trobada i d'activitats per als veïns d'aquests barris

L'Ajuntament de Calafell ha anunciat que estan a punt de començar les obres de construcció del nou centre cívic de Valldemar, Montmar i les Brises. Es preveu que els treballs per fer aquest equipament tan esperat pels veïns de la zona s'iniciïn el dilluns 5 de setembre. El termini d'execució és d'uns dotze mesos.

Des del consistori remarquen que el centre cívic serà un punt de trobada i d'activitats per als veïns d'aquests barris, que estan allunyats del centre. L'edifici es farà en terrenys de propietat municipal, situats entre els carrers de Molina i l'avinguda de la Marca Hispànica. Ocuparà una superfície de 400 metres quadrats, amb una sola planta. 

El projecte contempla dues sales per a fer activitats, una de gran, que serà polivalent, i una de més petita, pensada per a fer reunions. També hi haurà un espai pensat per al bar, així com vestidors i dutxes, ja que a l'exterior es farà una pista esportiva. El pressupost de l'obra és d'1,3 milions d'euros, 692.000 dels quals es cobriran amb una subvenció de la Diputació de Tarragona.