Els terrenys on es farà el nou carrer entre Segur de Calafell i Cunit.

Calafell compra uns terrenys per obrir un nou carrer entre Segur i Cunit

El vial ha de millorar la connectivitat entre els dos municipis i garantir sortides d'emergència en cas d'incendi forestal

L'Ajuntament de Calafell ha formalitzat la compra d'uns terrenys per obrir un nou carrer entre la part de muntanya de Segur i Cunit. Aquest és un projecte acordat entre els dos consistoris que ha de millorar la connectivitat entre els dos municipis. El vial connectarà l'avinguda de Santa Maria de Montserrat, a Segur de Dalt, amb el carrer del Crisantem, a la urbanització Els Jardins de Cunit.

Calafell ha comprat els terrenys per 36.000 euros a la família Gómez de Orbaneja, propietària de la finca original on va aixecar-se Segur a partir de 1945. Les despeses del projecte seran compartides entre els dos ajuntaments. Cunit es fa càrrec de la redacció del projecte i de l'execució de les obres.

Els dos municipis han de tramitar ara les modificacions urbanístiques necessàries. L'objectiu de l'enllaç és que hi hagi noves sortides d'emergència en cas d'incendi forestal. També s'obtindran alternatives per a accedir a les vies principals, tant locals, com comarcals i nacionals.