Concentració a Calafell contra una agressió homòfoba.

Calafell condemna l'atac homòfob que va patir un noi de matinada

La víctima ha interposat una denúncia als Mossos d'Esquadra

Prop de 40 persones es van concentrar aquest dijous 23 de desembre al vespre al carrer Monturiol de Calafell per rebutjar l'última agressió homòfoba. Un atac que va tenir lloc la matinada anterior a la zona d'oci de la platja. Un noi va ser objecte d'una agressió per part d'una altra persona que anava amb un grup.

Segons ha apuntat l'Observatori contra l'Homofòbia (OCH), l'agressor el va atacar mentre l'insultava amb paraules com «bujarra de merda». El jove, que va haver de ser atès a urgències, també va prendre part a la concentració. Ho va fer després de posar la pertinent denúncia als Mossos d'Esquadra.

Activats els protocols d'atenció

L'OCH ha activat el protocol de registre d'incidències per agressions homòfobes. Des de l'Ajuntament de Calafell, per la seva banda, han posat a disposició de la víctima el Servei d'Atenció Integral a les persones i col·lectius LGTBI.

Des de la CUP de Calafell han demanat col·laboració per identificar l'agressor amb qualsevol informació que es pugui tenir. Segons han afegit fonts municipals, el grup on es trobava l'agressor va causar diverses incidències al llarg del nucli de la Platja durant la nit.