Cua al pavelló Joan Ortoll de Calafell per rebre la vacuna.

Calafell fa una crida a la gent d'entre 60 i 65 anys per vacunar-se aquesta setmana

També es demana als més grans de 80 anys que encara no s'hagin vacunat que es posin en contacte amb el CAP

La vacunació contra la Covid-19 s'accelera al Baix Penedès. El Departament de Salut i la Xarxa Santa Tecla han fet una crida a la població d'entre 60 i 65 anys que encara no hagi rebut la primera dosi d'AstraZeneca perquè demani hora per vacunar-se aquest dilluns 12 i dimarts 13 d'abril al pavelló Joan Ortoll de Calafell.

Es disposen de 600 dosis (300 per cada dia) que es poden administrar a gent d'entre 60 i 65 anys de tot el territori català. En aquest enllaç es pot demanar hora. Hi haurà un equip de deu sanitaris de la Xarxa Santa Tecla amb el suport de Protecció Civil.

També els més grans de 80 anys

De la mateixa manera, des de l'Ajuntament de Calafell han fet extensiva la crida als més grans de 80 anys del municipi que encara no s'hagin vacunat. S'han de posar en contacte amb el seu CAP per tal que els donin hora per rebre la vacuna, en aquest cas, la de Pfizer. Aquesta setmana també es preveu començar a vacunar amb Pfizer la població d'entre 70 i 79 anys

Sembla, doncs, que la vacunació al Baix Penedès comença a accelerar-se, després de mesos sent la comarca de Catalunya que estava a la cua en aquest àmbit. Aquest dijous, Salut va explicar que s'havien deixat de comptabilitzar unes 2.000 dosis a persones més grans de 80 anys per un problema amb les bases de dades.