La zona on s'obrirà un nou vial entre Calafell i Cunit.

Calafell i Cunit es connectaran per la part de muntanya

Els dos consistoris han acordat l'obertura d'un nou vial entre Segur de Dalt i Els Jardins

Els ajuntaments de Cunit i Calafell han signat un conveni per corroborar l'obertura d'un nou vial que comunicarà els dos municipis. Es farà a la part de muntanya, connectant l'avinguda de Santa Maria de Montserrat, a Segur de Dalt, amb la urbanització Els Jardins de Cunit.

La signatura s'ha fet entre els alcaldes de Calafell, Ramon Ferré, i de Cunit, Jaume Casañas, ja que ambdós consistoris compartiran les despeses. Cunit es farà càrrec de la redacció del projecte i l'execució de les obres, mentre Calafell pagarà l'expropiació dels terrenys de la seva banda. Els del sector de Cunit ja són de propietat municipal.

També caldrà que els consistoris tramitin les modificacions urbanístiques necessàries per poder fer realitat el projecte. L'objectiu d'aquest nou vial és millorar la connectivitat entre els dos municipis, aconseguint noves sortides d'emergència en cas d'incendi forestal. També suposarà una alternativa per accedir a les vies principals, tant les locals com les comarcals i nacionals.