La C-31 al pas per Cunit.

Calafell i Cunit demanen de nou a la Generalitat que la C-31 sigui travessia urbana

També sol·liciten que la C-32 sigui una ronda que connecti els municipis del Penedès Marítim

Els alcaldes de Calafell i Cunit han tornat a demanar a la Generalitat que la C-31 es reconverteixi en una travessia urbana. Ramon Ferré i Jaume Casañas s'han reunit amb el secretari del Departament de Territori, Ricard Font, per reiterar la petició. La carretera que travessa els dos municipis té un elevat trànsit de vehicles i genera conflictes amb els vianants.

Els dos municipis remarquen que si la via fos una travessia urbana es podrien «impulsar projectes per pacificar el trànsit». Com a exemple d'aquests projectes citen l'ampliació de les voreres o la construcció d'un carril bici. Des de Cunit afegeixen que fent una gran avinguda urbana es podria connectar la localitat de banda a banda amb Calafell i Cubelles.

La C-31 al seu pas per Cunit està en obres des de fa gairebé un any, amb l'objectiu de pacificar aquesta via. A banda d'això, Calafell i Cunit creuen que l'autopista C-32 ha d'esdevenir «una ronda sense peatges que connecti el Penedès Marítim». Segons els dos consistoris, la Generalitat s'ha compromès a anunciar decisions al respecte aviat.