Imatge d'arxiu d'una Diada Nacional a Calafell.

Calafell celebrarà la Diada de Catalunya amb limitacions per evitar contagis

L'ofrena floral es farà amb un màxim de dues persones per entitat

A diferència de l'Ajuntament de Cunit, que ha decidit suspendre els actes de la Diada Nacional de Catalunya, Calafell sí que commemorarà l'11 de setembre amb la tradicional ofrena floral al Monument dels Presidents, a la plaça dels Països Catalans. Tot i això, hi haurà limitacions d'assistència per evitar contagis de coronavirus, seguint les disposicions de les autoritats sanitàries.

Ofrena floral el divendres 11 al matí

L'ofrena institucional es farà el divendres 11 a les nou del matí, seguida de la dels grups polítics, sempre amb un màxim de dues persones per grup. A dos quarts de deu començaran les ofrenes de les entitats i associacions locals, que tindran assignada una hora de manera prèvia. A més del límit de dues persones per entitat, s'organitzaran les ofrenes perquè no coincideixin alhora a la plaça més de cinc grups. 

Les inscripcions per a poder fer l'ofrena floral s'han de fer a través del correu alcaldia@calafell.org o del telèfon 977 69 90 09 (extensió 103). Des del consistori preguen puntualitat i evitar aglomeracions, i recorden que seran obligatòries totes les mesures generals de seguretat, com ara la mascareta i la distància. També hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic.