Una carabassa de Halloween.

Calafell encara el Halloween amb activitats variades per a tots els públics

La zona de la platja acollirà tallers infantils i un túnel del terror

Calafell es prepara per al Halloween i, a partir d'aquest cap de setmana, organitza un seguit d'activitats per a tots els públics. Són accions impulsades pel consistori i les associacions Fòrum Calafell i Calafell Nit, que encara es faran amb mesures de seguretat sanitària.

Són activitats que es faran a la platja, com el Halloween al carrer Monturiol que anirà del 22 d'octubre a l'1 de novembre. A la zona de vianants hi haurà tallers infantils els dies 23, 24, 29, 30 i 31 d'octubre, i 1 de novembre. Es faran de les 11.00 a les 14.00 hores i de les 17.30 a les 20.30 hores.

Túnel del Terror

Per últim, enguany no faltarà tampoc el Túnel del Terror al Centre Cívic Cinema Iris, els dies 29, 30 i 31 d'octubre i 1 de novembre. El seu horari serà de les 17.30 a les 20.30 hores, amb sessions cada quinze minuts i una entrada de cinc euros. A través dels comerços locals es podran aconseguir ofertes de 2x1 per accedir-hi.

Lluïsa Lastra, regidora de Promoció de la Ciutat, remarca que les activitats s'acompanyen d'un foment del comerç local. El descompte per l'entrada del Túnel del Terror n'és un exemple.