Els noms dels patinadors i jugadors més destacats estaran a l'exterior del pavelló.

Calafell reinaugura el pavelló Joan Ortoll amb la Nit dels Campions

Es farà un homenatge als històrics de l'hoquei i el patinatge calafellenc

Calafell farà un homenatge als esportistes locals a la Nit dels Campions que se celebra aquest divendres 14 de febrer. L'acte es farà al pavelló Joan Ortoll, i servirà per fer la reinauguració d'aquest equipament que s'ha renovat completament. La festa inclourà un homenatge als històrics de l'hoquei i del patinatge artístic del Club Patí Calafell, que és una de les entitats més veteranes del municipi.

En total es reconeixerà la tasca de 114 esportistes calafellencs, que han estat proposats per les entitats i els clubs. Entre tots ells, un jurat escollirà el millor esportista i la millor esportista de l'any. Igualment, es donaran tres premis individuals i un premi a una entitat per la trajectòria. També es donarà un guardó al patrocini esportiu i un altre a la gestió esportiva i la solidaritat.

 

Homenatge als esportistes més destacats del club

L'homenatge al món del patí servirà per lliurar una petita obra escultòrica de l'artista Roser Oter als esportistes que han jugat al primer equip d'hoquei o que han participat, com a mínim, en un campionat d'Espanya de patinatge artístic. Aquests esportistes, en tota la història del club, arriben fins a la xifra pràcticament de 300, però han confirmat la seva assistència un total de 188. Els noms de tots ells estan inscrits a l'exterior del pavelló.

 

Reconeixement pels més veterans de l'hoquei

Un dels moments importants serà l'homenatge als pioners de l'hoquei local, amb la presència d'alguns dels integrants del primer equip que va practicar aquest esport al municipi. En el cas dels difunts, seran els seus familiars els que recolliran el reconeixement. La Nit de Campions començarà a les 20.00 hores a la pista principal del pavelló Joan Ortoll. Abans, a les 19.00 hores, es farà l'homenatge als històrics de l'hoquei i el patinatge artístic, que només estarà obert a les persones honorades i les famílies.