Calafell renova el local de la gent gran de Segur

La inversió és de prop de 90.000 euros

L’Ajuntament de Calafell ha posat en marxa una inversió de prop de 90.000 euros per renovar el local de la gent gran de Segur, ubicat al carrer de Pablo Neruda. El consistori preveu que els treballs estiguin acabats aquest mateix any i l'objectiu principal dels mateixos és la redistribució d'alguns espais interiors, de manera que quedi una sala diàfana en la qual es puguin fer activitats de tota mena, incloent-hi el ball.

Redistribució dels espais interiors

Per això, es preveu canviar de lloc els lavabos i el despatx, al mateix temps que es renova la instal·lació elèctrica i es posa un nou paviment. Una altra actuació prevista és la de fer nous tancaments amb un aïllament tèrmic, per estalviar energia i augmentar el confort interior. Per últim, se suprimiran totes les barreres arquitectòniques, s'instal·larà una plataforma elevadora per sortejar els dos nivells del local, es posaran lavabos adaptats i es dimensionaran els espais perquè hi passin persones amb mobilitat reduïda.

El regidor de Serveis Urbanístics de l'Ajuntament de Calafell, Miguel Ángel Perín, ha destacat que aquesta «és una actuació inspirada en la mateixa filosofia que hem fet inversions a les escoles per als més petits, la de millorar la qualitat de vida, en aquest cas, de les persones grans».

Matrícula solidària al Vilarenc Aqua

Aquesta mateixa setmana també s'ha posat en marxa la sisena edició de la matrícula solidària del Vilarenc Aqua. Tots aquells que s'inscriguin ara pagaran una matrícula simbòlica de deu euros que es destinarà de forma íntegra a la Lliga contra el Càncer  de les comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre. Els nous abonats reben, a més a més, un 25% de descompte en la primera quota mensual. La campanya estarà activa fins al pròxim 5 de novembre.

En edicions anteriors, la donació s’ha fet a entitats com l’Associació Parkinson de les Comarques de Tarragona, l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya o a la mateixa Lliga contra el Càncer. També s’han fet recollides solidàries per proporcionar aliments i equipament a associacions protectores d’animals.