Interior del Mercat Vell de Calafell.

Calafell farà un parc d'oci infantil al Mercat Vell

El municipi vol ser un pol d'atracció per als infants i les famílies

L'edifici del Mercat Vell de Calafell acollirà al seu interior un nou parc d'oci infantil, segons ha avançat a través de les xarxes socials l'alcalde del municipi, Ramon Ferré. El batlle ha apuntat que des del consistori ja estan treballant en aquest projecte, un cop les diferents entitats que ocupaven el recinte ja tenen la seva seu definitiva. L'antic mercat de Calafell es va convertir en una sala polivalent quan es va inaugurar l'edifici del nou mercat, just al costat, a finals de l'any 2013.

Ramon Ferré ha avançat que el nou espai tindrà una part fixa i una altra que serà movible, de manera que l'edifici podrà compaginar diferents usos i activitats, mantenint doncs el caràcter polivalent que té ara. Sobre el parc infantil no s'han donat detalls, més enllà del fet que l'Ajuntament espera que ajudi a convertir Calafell en «un nou pol d'atracció pels infants de la comarca després que tanqués definitivament el Fira Park de Vilanova», segons Ferré. 

 

Referent de l'oci municipal al Penedès

I és que Calafell vol ser un referent de l'oci infantil al Penedès i a la Costa Daurada, de manera que el nou equipament completi l'oferta del parc Calafell Aventura, que va ser anunciat fa dos mesos i que ha d'obrir portes a finals del mes de març. El Calafell Aventura serà un parc d'atraccions i oci infantil que s'està acabant de desenvolupar al recinte de l'antic càmping El Buen Vino, a tocar de l'estació de Renfe de la platja de Calafell.

Aquest parc, que ha comptat amb una inversió privada de 900.000 euros, tindrà activitats com ara minigolf, tirolines, rocòdrom, toros mecànics, cinema 4D, una zona de paint-ball, activitats de 'teambuilding' i un servei de bar i restauració. D'aquesta manera, amb aquests dos parcs infantils, des del consistori esperen que Calafell recuperi «l'esperit de les Colònies Vilamar, que van convertir Calafell en una 'Ciutat pels infants'» i també que potenciïn «l'atractiu de la població com a destinació de turisme familiar».

També et pot interessar: