El Teatre Joan Colet de Calafell.

Calafell presenta la seva primera temporada d'espectacles al Teatre Joan Colet

S'han programat obres de teatre, espectacles infantils i música

Calafell disposarà, a la fi, d'una temporada d'espectacles com tenen altres ciutats de la demarcació. El municipi va estrenar el passat juny el remodelat Teatre Joan Colet i la intenció ara és mantenir una programació cultural estable. La de tardor del 2021 comptarà amb vuit espectacles entre el setembre i el desembre.

Guillem Albà aixeca el teló

La programació és molt variada i inclou tant obres de teatre com espectacles per a infants i actuacions musicals. Guillem Albà & la Marabunta seran els encarregats d'aixecar el teló aquest dissabte 4 de setembre a les 22.00 hores. El 26 de setembre, la companyia La Bella Tour farà un espectacle de pallassos ben especial.

El 3 d'octubre s'ha programat la comèdia 'De mares i filles', dirigida per Paco Mir i amb intèrprets com Mon Plans i Annabel Totusaus. Per als infants, el dia 17 es podrà veure l'espectacle 'En Jan Totlifan', a càrrec de L’Estaquirot Teatre. Ja al novembre, el dia 6 es farà el monòleg de Pamela Palenciano 'No solo duelen los golpes'.

Protagonisme per la música

El dia 28 de novembre la música serà la protagonista, amb el concert de la Jove Orquestra Simfònica de l'Anoia. Sota la direcció d'Albert Gumí, faran una actuació basada en el conte tradicional rus de 'L'ocell de foc'. La música seguirà el 5 de desembre, amb un espectacle musical d'homenatge als tres tenors, a càrrec de la companyia Il·luminati.

La programació finalitzarà el 19 de desembre amb el 'Remember Show' del Teatre Mòbil & Marcel Gros. La regidora de Cultura, Mònica Trepat, celebra que amb una programació com aquesta els calafellencs ja no s'hagin de desplaçar a altres ciutats per gaudir de la cultura.