Calafell es promociona al nord d'Espanya amb un anunci als cinemes

L'anunci es mostra a cinemes de Pamplona, Casp, Logronyo i Mequinensa

Els ciutadans de Pamplona, Logronyo, Casp o Mequinensa que aquests dies vagin a veure alguna pel·lícula de la cartellera als cinemes de la seva ciutat es trobaran abans amb un anunci promocional de Calafell, que ha impulsat la regidoria de Turisme de l'Ajuntament.  Es tracta d'un espot d'un minut i mig de durada en el qual es poden veure diferents dels atractius del municipi, com el Castell, la platja, la gastronomia o els carrers del poble, tot des d'un vessant bucòlic i calmat.

La intenció és contraposar l'ambient de Calafell amb el de les grans ciutats, amb el soroll, el trànsit de cotxes i l'estrès en general que se'n deriva. L'anunci es pot veure aquests dies a tres sales de Pamplona (Cines Golem), a tres sales de Logronyo (Cines Infantes) i als Cines Goya de Casp i de Mequinensa, a la província de Saragossa. Es passa abans dels films, en una època amb moltes estrenes de cinema familiar, amb l'objectiu d'arribar a aquest tipus de públic, que és el que es vol aconseguir per un turisme de proximitat.

Campanya 'Cap Nen sense Joguina'

Calafell també està impulsant durant les festes de Nadal la campanya solidària 'Cap Nen sense Joguina', amb la qual es vol que tots els infants del municipi puguin tenir un regal de Reis, encara que les seves famílies es trobin en una situació econòmica delicada. La campanya és impulsada per la Creu Roja, en col·laboració amb l'Ajuntament i altres entitats de Calafell. Les joguines han de ser noves, i es descarten les que són bèl·liques o sexistes. 

Hi ha un total de quatre punts de recollida on es poden portar les joguines fins al 3 de gener. Són el local de la Creu Roja, a la carretera de l’Estació, les dependències de Calafell.tv, a la plaça de Catalunya, la regidoria de Turisme, al carrer de Sant Pere, i el Parc de Nadal, al pavelló poliesportiu de Segur de Calafell. També es fan dos torneigs de futbol que se solidaritzaran amb aquesta campanya, el dissabte 29 de desembre al camp municipal de Segur, i el diumenge 31 de desembre al camp municipal de Calafell.