Vista de Calafell Poble.

Calafell rep 67 propostes per als pressupostos participatius del 2021

Les votacions es faran entre el 4 i el 29 d'octubre

L'Ajuntament de Calafell ha rebut un total de 67 propostes dels ciutadans per als pressupostos participatius d'aquest any. Les propostes, que es poden consultar en aquest enllaç, s'hauran de verificar ara per part dels tècnics. Les que passin aquest tall seran presentades a una sessió del consell ciutadà, el 21 de setembre.

Les que hagin superat els diferents tràmits seran sotmesos a votació ciutadana, que es farà entre el 4 i el 29 d'octubre. Les que siguin escollides s'incorporaran al pressupost municipal del 2022. En total es posen a votació 500.000 euros i, com a novetat, cap de les propostes pot superar els 200.000 euros. 

Varietat de propostes

Entre les propostes presentades n'hi ha de referides a la mobilitat, a les platges, al transport públic o a la neteja de rieres. Altres demanen iniciatives de suport social, de millores a la via pública o d'habilitar espais per a mascotes.

La regidora de Participació, Helena Rubio, ha destacat «l'elevat nombre de propostes presentades». També ha remarcat el fet que aquestes estiguin relacionades «amb algun dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’ONU pel 2030».