El Palau d'Esports es torna a omplir de públic amb el clàssic

Calafell serà la seu d'un torneig internacional d'hoquei que es farà per Setmana Santa

S'espera que l'esdeveniment porti fins a 500 esportistes a la localitat

Calafell serà la seu a partir de la Setmana Santa del 2022 d'un torneig internacional d'hoquei patins. L'Ajuntament de Calafell i l'empresa Mare Nostrum han presentat aquest dimarts aquest nou esdeveniment, que tindrà lloc entre el 13 i el 15 d'abril.

El torneig internacional MNS Rink Hoquei s'estrenarà a Calafell el 2022 amb la idea d'esdevenir una competició anual. El conveni que s'ha signat avui garanteix que l'esdeveniment es farà al municipi baixpenedesenc durant els primers quatre anys.

El lloc idoni per acollir el torneig

«L'empresa ha valorat que teníem les instal·lacions i l'entorn adequat per acollir el torneig», ha remarcat l'alcalde, Ramon Ferré. El batlle també ha volgut recordar que el municipi té una llarga tradició amb el món de l'hoquei patins.

Des de l'empresa organitzadora han volgut destacat la potencialitat de Calafell per ser la seu del torneig, assegurant que és el lloc «idoni». En la primera edició es comptarà amb les categories d'aleví, infantil i veterans, tant masculines com femenines. S'esperen un mínim de vuit equips per categoria, que suposaria portar uns 500 esportistes al municipi.

A aquests cal afegir-hi els acompanyants i els seguidors que pugui atraure la competició. El jugador de l'Ok Lliga Jepi Selva, un dels organitzadors, ha destacat que la idea és «reproduir el torneig de bàsquet» que organitza des de fa anys Mare Nostrum. La Federació Catalana de Patinatge (FCP) ha mostrat el seu suport al torneig, destacant el «valor afegit» que aportarà a l'hoquei català.

Signatura del conveni entre l'Ajuntament de Calafell i l'empresa Mare Nostrum.
El conveni estipula que el torneig es farà els quatre primers anys a Calafell. | BP Diari