L'Ajuntament de Calafell.

Calafell reforma l'edifici de l'Ajuntament per fer-lo més accessible

La part més important de l'actuació serà la supressió de les barreres arquitectòniques

L'edifici de l'Ajuntament de Calafell estarà tancat durant els pròxims cinc mesos per unes importants obres de reforma que s'hi duran a terme a partir del dia 1 de març. L'objectiu dels treballs és, d'una banda, fer-lo més accessible eliminant les barreres arquitectòniques i, de l'altra, reformar completament la segona planta. La inversió prevista és de 300.000 euros.

El tancament temporal de l'edifici inclou també el de l'oficina del Servei d'Atenció al Ciutadà (SAC), situada a la planta baixa. Per minimitzar al màxim aquest tancament, des del consistori han informat que les altres dues oficines del SAC obriran tant al matí com a la tarda. Els treballadors municipals es traslladaran durant les obres a la segona planta de la Biblioteca Ventura Gassol.

Supressió de les barreres arquitectòniques

La supressió de les barreres arquitectòniques serà la part més rellevant de la intervenció, que és molt necessària en aquest edifici del segle XIX que no comptava amb cap ascensor i cap altra mesura d'accessibilitat. Ara, a l'entrada s'instal·larà un ascensor amb un control d'accés. A la primera planta hi haurà la recepció i  la segona, els serveis interns. Fa dos anys ja es va fer una intervenció per reparar la teulada de l'edifici.