L'Orquestra Camerata XXI.

La Camerata XXI farà un concert «de pel·lícula» a l'Auditori Pau Casals del Vendrell

La programació del cap de setmana també inclou un espectacle familiar

El Temporada del Vendrell segueix avançant amb pas ferm, tot i la pandèmia, i per aquest cap de setmana farà una dobla proposta de música i espectacle familiar. El dissabte 17 d'abril l'Orquestra Camerata XXI Ciutat de Reus farà una actuació ben especial a l'Auditori Pau Casals, a les 20.00 hores.

Es tracta d'un concert basat en diverses bandes sonores de pel·lícules molt conegudes, com són 'Pirates del Carib', 'La bella i la bèstia', 'Nit al museu', 'Frozen', 'La, la, land', 'West side Story' o 'La llista de Schindler'. Les entrades, numerades, tenen un cost de disset euros (tretze amb descompte) i es poden comprar a la web del Temporada o també de forma presencial a la recepció de l'EMMPAC, els divendres no festius, de 10.00 a 13.00 hores.

'Jo vaig amb mi'

Per altra banda, el diumenge 18 d'abril a les 12.00 hores hi haurà l'espectacle familiar 'Jo vaig amb mi' de Vania Produccions, al Teatre Àngel Guimerà (Tàg). Es tracta d'un espectacle que barreja música, humor i molt d'amor, amb tres actors que interpreten vuit personatges en un pati d'escola i a casa seva. La funció ha estat al Teatre Poliorama de Barcelona el passat desembre.