L'empresari Joan Canadell, als 'Diàlegs per a una República' del Vendrell

Canadell es defineix com a empresari i multiemprenedor

L'Assemblea Nacional de Catalunya (ANC) del Vendrell i Òmnium Cultural del Baix Penedès segueixen amb el cicle de xerrades titulades 'Diàlegs per a una República' que van començar el passat mes de maig. El pròxim dimecres 17 d'octubre el protagonista serà Joan Canadell, empresari i emprenedor, que parlarà sobre 'On som? Cap a on anem?' al Centre Cívic l'Estació del Vendrell a partir de les vuit de la tarda, en un acte obert a tothom.

Joan Canadell es defineix com a multiemprenedor, apuntant que és una persona «compromesa amb uns ideals, amb un sentiment, amb un anhel de país, vull que els meus fills puguin viure amb total llibertat i escollir el seu destí, per tant, vull una Catalunya independent, que sens dubte exercirà de motor del sud d’Europa». Un compromís que, segons afirma, ha condicionat la seva trajectòria professional, tant en l’àmbit social com en l'empresarial.

Empresari i multiemprenedor

Canadell ha tingut o manté vincles amb el Cercle Català de Negocis, la Pimec, Reagrupament, Creiem en Catalunya, Petrolis Independents, o l'Agrupació Excursionista Pedraforca. De professió enginyer industrial, l'empresari va tenir diferents càrrecs de responsabilitat en una multinacional durant dotze anys, i va formar part durant sis anys més, «com a gerent, d’una empresa amb nou milions de facturació, fins que vaig creure que m’havia arribat el moment de poder fer el meu camí», explica.

Des d'aleshores és multiemprenedor. «Tant abans, quan era directiu, com ara, que sóc empresari,  he defensat el paper de la petita i mitjana empresa d’aquest país, encara penso que no hi ha cap entitat que la representi com es mereix», conclou Canadell. L'empresari català se suma a altres noms que han pres part als 'Diàlegs per a una República' del Vendrell, com els d'Agustí Colomines, Jordi Pesarrodona, Elisenda Paluzie o Mertixell Borràs. Tot i que generalment aquestes conferències es fan els divendres, la de Joan Canadell s'ha programat pel dimecres 17 d'octubre a partir de les vuit de la tarda.