Cap de setmana de descomptes al comerç de Calafell amb el Black Friday

També es farà l'encesa de l'enllumenat de Nadal

El comerç de Calafell celebra aquest cap de setmana uns dies de descomptes amb motiu del Black Friday, en una campanya en la qual s'hi han adherit la majoria d'establiments del municipi. Els comerços ofereixen descomptes especials i grans oportunitats durant els tres dies, per incentivar les vendes abans del període nadalenc. Els productes que es beneficien d'aquests descomptes estan destacats als aparadors.

La Setmana Màgica i les llums de Nadal

La campanya està impulsada per l'Àrea de Promoció de la Ciutat de l'Ajuntament ,i les associacions de comerciants Fòrum Calafell, Calafell Poble i Segur Platja. Lluïsa Lastra, regidora de Comerç, destacat que la campanya serveix «per dinamitzar el comerç local de proximitat, que és una de les principals fonts d'activitat econòmica del nostre municipi». A més a més, el 2 de desembre comença una altra campanya comercial tradicional del municipi, la veterana Setmana Màgica, que se celebra fins al 8 de desembre.

En aquest cas, les ofertes i descomptes es complementen amb espectacles de màgia al carrer. És una manera d'oferir «al·licients per als compradors, amb activitats de lleure complementàries», ha afegit Lastra. Pel que fa a l'encesa de l'enllumenat nadalenc, es farà aquest divendres 29 de novembre, a les 18.00 hores, amb una festa a la Confraria de Pescadors, que comptarà amb xocolatada, follets de Nadal, tallers infantils, pintacares i photocall.

Cicle de curtmetratges i teatre LGTBI 

Per altra banda, l'Ajuntament de Calafell ha posat en marxa aquest dimecres 27 de novembre el primer cicle de curtmetratges, teatre i actes LGTBI, que s'allargarà fins al mes de juny. El cicle vol commemorar alguns dels principals dies internacionals LGTBI, com el de la memòria trans, el de la visibilitat trans, el de la visibilitat lèsbica, el dia contra la lgtbfòbia i el de l'orgull. Totes les activitats seran gratuïtes i es faran al centre cívic Montse Civit, al Port de Segur, els dimecres.