Presentació de l'homenatge a Joaquín Moreno al Vendrell.

Cap de setmana de futbol al Vendrell: Torneig Manchón i homenatge a Joaquín Moreno

Moreno va ser president del CE Vendrell i estava molt vinculat al futbol regional

El Vendrell viurà un primer cap de setmana de setembre en el qual el futbol serà un clar protagonista. El dissabte se celebrarà la 23a edició del tradicional Torneig Manchón a Coma-ruga, mentre que el diumenge es farà un homenatge a Joaquín Moreno.

23è Torneig Manchón

El Torneig Machón retornarà aquest dissabte 4 de setembre després que no es pogués celebrar el 2020 per la pandèmia. Enguany s'ha traslladat al setembre perquè hi hagi menys afluència de gent a la platja de Coma-ruga. L'esdeveniment se celebrarà tenint en compte totes les mesures del Procicat per prevenir els contagis de la Covid.

Així, no hi haurà graderies i el públic haurà d'estar dret al voltant del camp. També es tallarà un tram del passeig per poder aparcar els vehicles. Com és habitual, es comptarà amb famosos com Justo Molinero i Mari Pau Huguet, així com amb diversos veterans del Barça.

En aquesta edició el memorial estarà dedicat a László Kubala i es comptarà amb la presència de dos dels seus fills. També hi haurà homenatges a persones vinculades al món del futbol que han mort l'últim any, com Joan Pep Urpí i Quim Moreno.

Homenatge a Joaquín Moreno

Precisament la figura de Joaquín Moreno comptarà amb un homenatge que es farà el diumenge 5 de setembre al camp d'esports del Camí de Roda. Serà a les 19.00 hores i ha estat organitzat per l'associació Salva Ribas, amb la col·laboració de l'Ajuntament. Es farà un partit entre veterans amics de Moreno i la penya blaugrana de Coma-ruga.

Joaquín Moreno va ser president del CE Vendrell i ha estat un figura molt vinculada al futbol regional. El seu fill, Jordi Moreno, ha agraït la implicació de totes les entitats i administracions en l'organització d'aquest acte.