La candidata d'ERC a Cunit, Carme Martínez.

Carme Martínez repetirà com a cap de llista d'ERC a Cunit

Als comicis del 2019 la formació va obtenir tres regidors

Carme Martínez tornarà a ser la candidata d'ERC a l'alcaldia de Cunit a les eleccions municipals del 2023. La seva va ser l'única candidatura que es va presentar a l'assemblea local celebrada el passat dissabte 4 de juny. Va ser aprovada per unanimitat dels presents.

Martínez, que és la portaveu del grup municipal d'ERC a l'Ajuntament, serà cap de llista per segona vegada. A les eleccions del 2019, ERC de Cunit va obtenir tres regidors, el màxim històric al consistori cunitenc. Tot i això, la formació va quedar a l'oposició perquè no van fructificar les negociacions amb el PSC ni amb Impulsem

Reivindicant les polítiques d'esquerres

Després d'aquest mandat, la candidata dels republicans afirma que enceta la nova etapa amb il·lusió i optimisme. Encapçalarà un projecte que vol «millorar la vida de la gent, escoltar a tothom sense mirar el seu origen, ni la seva procedència». «Som multiculturals i això s'ha d'aprofitar per tornar a tenir un Cunit amb noves iniciatives», ha expressat Martínez.

L'actual portaveu d'ERC creu que cal aplicar «polítiques d'esquerres, orientades cap a la cohesió social i la igualtat d'oportunitats». Martínez també pensa que és necessari «millorar els serveis que totes aquestes persones demandaran».

Segona candidata que es fa oficial

Carme Martínez és la segona candidata a l'alcaldia de Cunit que es coneix de cara als comicis del 2023. Fa dues setmanes es va confirmar que l'actual alcalde, Jaume Casañas, repetirà com a cap de llista d'Impulsem Cunit. A les eleccions del 2019 el PSC, amb Dolors Carreras de candidata, va resultar vencedor amb un total de cinc regidors.

Impulsem Cunit va quedar en segon lloc amb quatre regidors, mentre que Ciutadans i ERC en van treure tres cadascun. En Comú Podem va aconseguir dos representants, i el PP i la CUP van quedar fora del consistori. Els socialistes i Impulsem van signar un pacte de govern, amb un repartiment de l'alcaldia de dos anys per cada formació.