L'acord entre el CE Vendrell i Parlem Telecom.

El CE Vendrell arriba a un acord de patrocini amb Parlem Telecom pels pròxims dos anys

L'operadora de telecomunicacions reforça la seva presència a la comarca amb l'obertura d'una botiga a la capital

El Club d'Esports Vendrell ha arribat a un acord de patrocini amb l'operadora de telecomunicacions Parlem Telecom pels pròxims dos anys. L'aliança suposarà que l'entitat vendrellenca rebi un impuls econòmic important, amb l'objectiu de tornar a créixer esportivament a mitjà termini. L'acord és per dos anys i un patrocini de 30.000 euros.

Ernest Pérez-Mas, CEO de Parlem, ha remarcat que el conveni reforça l'aposta per esdevenir «una companyia arrelada al territori i de proximitat». Pérez-Mas s'ha mostrat satisfet pel desembarcament a una de les comarques «que més està creixent». De fet, Parlem Telecom també té un acord de patrocini amb el Club Patí Calafell.

El conveni, signat el passat divendres, suposarà que el logo de Parlem s'incorpori a totes les equipacions de les seccions d'hoquei patins, futbol i patinatge. La firma va ser rubricada per Pérez-Mas, la presidenta del CE Vendrell, Montse Jané, i l'ambaixador de Parlem al Baix Penedès, Joan Josep Jané.

Botiga al Vendrell

L'aliança entre Parlem i el CE Vendrell arriba conjuntament amb l'obertura de la primera botiga física de l'operadora de telecomunicacions al Baix Penedès. Està situada al carrer de la Baixada de Sant Miquel, en ple nucli antic del Vendrell. D'aquesta manera, l'empresa vol fomentar la proximitat amb els clients i créixer en implantació al territori.

D'aquesta botiga en penjaran diverses sucursals que es posaran en marxa pròximament al Baix Penedès i el Baix Gaià. Joan Josep Jané ha destacat que aquest acord no serà l'únic que durà a terme Parlem Telecom al Baix Penedès. La previsió és que participi en altres activitats culturals del territori, com les festes majors, la colla dels Nens del Vendrell o els Diables del Vendrell.