El Centre de Dia Anna Serra del Vendrell.

El Centre de Dia Anna Serra del Vendrell tanca deu dies per dos positius de Covid

Es tracta de dos treballadors que ja havien rebut la pauta completa

El Centre de Dia Anna Serra del Vendrell ha hagut de tancar durant deu dies per dos positius de coronavirus detectats entre els treballadors. La informació ha estat avançada per RTV el Vendrell i fonts municipals l'han confirmat a aquest mitjà.

Els dos treballadors que han donat positiu de la Covid ja s'havien vacunat amb la pauta completa. També hi ha dos treballadors més que s'han hagut de confinar perquè eren contactes estrets i només tenien una dosi. Davant aquesta situació, el Departament de Salut ha obligat a tancar el centre durant aquests deu dies.

Des de la regidoria de Salut han informat que si algun dels residents té una necessitat pot contactar directament amb els Serveis Socials. Se'ls farà atenció domiciliària mentre duri el tancament del centre.

Es frena la crescuda

La nova onada del coronavirus segueix a l'alça al Baix Penedès, però amb un ritme més lent, amb 432 casos en set dies. El risc de rebrot se situa en 1.047 punts i fa tres dies que baixa des que va arribar al seu punt màxim de 1.140 punts. L'índex de reproducció es troba ara en l'1,60, quan fa una setmana s'havia enfilat fins al 2,84.