Pemi Rovirosa, guitarrista de Lax'n'Busto.

El Centre de Llorenç impulsa el primer Festival Llença't, amb una tocada conjunta

S'han programat actuacions musicals, activitats infantils i una fira de comerç local

El Centre de Llorenç del Penedès organitza el pròxim diumenge 18 de setembre la primera edició del Festival Llença't. Un esdeveniment que vol ser pioner a la comarca i on hi haurà concerts, activitats infantils, una fira de comerç local i un dinar popular. Tindrà lloc durant tot el diumenge, amb concerts a partir de les dotze del migdia.

L'eix principal del festival serà una tocada conjunta de la cançó 'Llença't' de Lax'n'Busto, per part de diversos músics del territori. A la tocada, que es farà després del dinar, hi podrà prendre part qualsevol persona que sàpiga tocar un instrument. Un cop finalitzada, el grup Pemi Rovirosa i els Invictes oferirà un concert.

El final de festa del festival anirà a càrrec de Ràdio Esventada. Durant tota la jornada hi haurà una fira de comerç local, amb parades dels establiments del poble, que mostraran els seus productes i serveis.

La Tarima del Centre de Llorenç va néixer fa dos anys, amb l'objectiu de promocionar músics locals de proximitat. La iniciativa està tenint molt d'èxit i ja han passat pel Centre nombrosos grups musicals del territori.