Una de les agrobotigues de Cevipe.

Cevipe estableix punts de recollida d'oli vegetal als Agro-Tast del Vendrell i l'Arboç

El grup cooperatiu s'uneix al projecte 'Oli energia i inclusió'

El grup cooperatiu Cevipe ha anunciat que ja compta amb dos punts de recollida d'oli vegetal al Baix Penedès. Són dos punts que s'han ubicat a les agrobotigues Agro-Tast del Vendrell i l'Arboç. D'aquesta manera, el grup s'uneix al projecte 'Oli energia i inclusió', que ha impulsat la cooperativa Entrem per resoldre la problemàtica generada per aquest oli.

Unint-se a aquesta iniciativa, Cevipe vol contribuir a resoldre aquesta situació. El seu president, Joan Pons, ha apuntat que aquesta és una actuació de «responsabilitat social empresarial», per tenir «un món més net i sostenible». El grup cooperatiu compta amb setze cooperatives de primer grau i 2.500 socis.

Entrem és una cooperativa d'inserció social que ha impulsat aquesta actuació de reciclatge de l'oli vegetal. El lema de la campanya és 'Que no et rellisqui, recicla oli', i està adreçada a les empreses socialment compromeses amb el medi ambient. És un projecte ja té onze anys de trajectòria amb experiències també a les escoles de la Vegueria del Penedès.