Dos de Lis enceten els concerts del cicle 'Música als Jardins' del Museu Pau Casals.

Comença el cicle 'Música als Jardins' al Museu Pau Casals del Vendrell

El plat fort és el concert de la soprano Sivan Rotem i el pianista Jordi Camell

La Vil·la Casals de Sant Salvador, al Vendrell, acull aquest mes d'agost una nova edició del cicle 'Música als Jardins', que omplirà aquest espai del Museu Pau Casals de música per a totes les edats. El cicle comença el dissabte 3 amb el concert del duo Dos de Lis a les 19.30 hores, integrat per Roser Farré al violí i Laura Fontanals a la guitarra. Tots els concerts tenen entrada gratuïta i no necessiten reserva prèvia.

Sivan Rotem i Jordi Camell, el plat fort

El plat fort del cicle serà el dissabte 10 d'agost, amb el concert de la soprano israeliana Sivan Rotem i el pianista baixpenedesenc Jordi Camell, que es farà de forma excepcional a l'interior del museu, a la Sala de la Música. Oferiran un repertori basat en obres de Toldrà, Montsalvatge, Albéniz i De Falla, junt amb tangos argentins i cançons israelianes. Les places seran limitades, i al concert no s'hi podrà accedir fins quinze minuts abans de l'inici, a les 19.15 hores.   

La resta de concerts del cicle seran del Cosmos Quartet (17 d'agost), l'Alma 29 International Ensemble (24 d'agost) i el Trio Capmany (31 d'agost). Els organitzadors d'aquest cicle han mostrat la seva satisfacció per la seva consolidació, complint-se un dels seus objectius, fer arribar la música al màxim nombre de persones possible. A més, es recupera un espai, els jardins de la Vil·la Casals, on el mateix Pau Casals va organitzar-hi en el seu dia petits concerts.

Concerts d'agost a l'Auditori Pau Casals

Per altra banda, un altre equipament de Sant Salvador, l'Auditori Pau Casals, també acollirà diferents concerts durant el mes d'agost, el primer dels quals es farà aquest dissabte dia 3 a les 20.30 hores. Anirà a càrrec del pianista Juan Carlos Rodríguez, que es caracteritza per la seva fidelitat al text i al compositor, i que és posseïdor d'una refinada tècnica pianística al servei de la música. Interpretarà obres de Brahms i Haydn. L'entrada té un cost de 10 euros.