El circ Pistolet.

Circ i discoteca, la doble proposta cultural del cap de setmana al Vendrell

La Camerata Bacasis i el Circ Pistolet, els protagonistes de la programació del Temporada

El Temporada del Vendrell presenta una doble proposta per aquest cap de setmana, amb circ per a tota la família i discoteca de grans èxits. El dissabte 12 de març, l'Auditori Pau Casals acollirà a les 20.00 hores tota una discoteca a ritme d'orquestra. La Camerata Bacasis acosta el seu espectacle 'ElectroBacasis', trencant totes les barreres de la música clàssica.

En aquesta ocasió, no seran Brahms, Beethoven o Mozart els que sonaran, sinó Abba, Avicii o els grups de rock català. Una trentena de músics acompanyats del Dj Arzzett faran aixecar tothom de la butaca per ballar i cantar. En moments concrets comptaran amb la cantant Marta Trujillo, que afegirà emotivitat a la proposta.

Acrobàcies i circ per a tota la família

El diumenge 13 de març, a les 12.00 hores, serà el torn del Circ Pistolet al Teatre Àngel Guimerà (Tàg). Acrobàcies, música en directe i equilibris es donaran la mà a l'escenari del Tàg, en un viatge que anirà de l'Oest Americà fins a Terrassa, passant per Londres. Les entrades per les dues actuacions es podem comprar a la web del Temporada o els divendres a la recepció de l'Escola de Música.