Ciutadans confirma les candidatures de Santa Oliva, Albinyana i Bellvei

El partit també anuncia els cinc primers llocs de Calafell i Cunit

La direcció nacional de Ciutadans ha confirmat aquest dilluns 17 d'abril que presentarà candidatura als municipis baixpenedesencs de Santa Oliva, Bellvei i Albinyana, llistes que se sumen a les que ja s'havien anunciat al Vendrell, Calafell i Cunit. D'aquesta manera, el partit taronja s'estrenarà en aquests tres municipis, on mai abans hi havia presentat llista. De fet, el 2015 només es va presentar al Vendrell, Calafell i Cunit, obtenint representació a tots tres ajuntaments.

El partit també ha donat a conèixer els candidats en aquests tres ajuntaments. A Santa Oliva, el cap de llista serà David Martínez, que és el coordinador del grup local de Cs al municipi. A Bellvei, el candidat serà Enrique Chicano, que ve de l'àmbit de la Seguretat Privada. Per últim, a Albinyana el cap de llista serà l'empresari Òscar Malta, que el 2015 ja va ser candidat a aquest mateix municipi pel Partit Popular (PP).

Oscar Malta, a l'acte de presentació de C's a Albinyana. | Cedida

 

Confirmats els cinc primers a Calafell i Cunit

Després d'haver donat a conèixer els candidats a les alcaldies del Vendrell, Calafell i Cunit, que seran els mateixos que el 2015, Ciutadans ha donat a conèixer ara quins seran els cinc primers llocs a Calafell i a Cunit. Així, a Calafell José Manuel Tejedor es veurà acompanyat de Javier Álvarez, especialista en enginyeria electrònica i automatitzada, Ana María San Pedro, membre de la comissió de garanties del partit, Concepción García, llicenciada en magisteri, i Jordi Pérez, professional de l'educació i llicenciat en ciències polítiques.

A Cunit, per la seva banda, Esther Otero estarà acompanyada per l'anterior número dos, Jose Portillo, mentre que s'incorporen a la llista Àngel Grau, Aurora Garcia i Claudia Checa en els llocs tres, quatre i cinc. El primer és especialista en electrònica, la segona és una auxiliar administrativa i la tercera és periodista. El partit també ha confirmat que els acompanyants de Luz Ramírez en els llocs dos i tres al Vendrell seran Mar Negro i Víctor Pérez, que ja ho van ser el 2015