Els pallassos de Rhum han de fer l'obra 'El Diablo Cojuelo'.

Un clàssic modernitzat i els Atrapasomnis, la doble proposta cultural del Vendrell

La Compañía Nacional de Teatro Clásico interpreta un clàssic amb una mirada salvatge i moderna

La programació cultural del Temporada del Vendrell presenta una doble proposta aquest cap de setmana. El dissabte 26, a les 20.00 hores, el Teatre Àngel Guimerà acull l'obra 'El diablo cojuelo', de la Compañía Nacional de Teatro Clásico i Velvet Events. Tracta sobre una companyia de pallassos del segle XXI que ha d'interpretar una versió molt lliure d'una obra del segle XVII.

Als pallassos de Rhum els encarreguen fer un clàssic i ells s'ho prenen com una gran ocasió i un pas endavant. L'obra és 'El diablo cojuelo', de Luis Vélez de Guevara, que porta el subtítol de 'Novela de la otra vida traducida a esta'. D'aquesta manera conflueixen dues trames, la de la boja obra de Vélez i la de l'esforç de la companyia per portar-la a escena

Cita familiar amb Els Atrapasomnis

El diumenge 27 hi haurà la segona proposta, amb l'espectacle familiar de la coneguda formació Atrapasomnis. A l'Auditori Pau Casals presentaran el seu espectacle 'Anem amunt!', en què el savi Magí mira de fer arribar missatges a la Lluna. 

Es tracta d'un format de concert familiar amb set músics a l'escenari, que faran de la música el millor instrument per arribar a la lluna. Les entrades per a les dues propostes es poden comprar a la web del Temporada. També al vestíbul de l'Escola de Música Pau Casals el divendres al matí.