El grup musical Ço del Botafoc.

El Ço del Botafoc fa un concert de nadales al Vendrell

A Coma-ruga s'han programat diverses activitats relacionades amb el FEDER el cap de setmana

Les festes de Nadal ja s'aproximen i, a poc a poc, s'anuncien activitats relacionades amb aquesta festivitat. Al Vendrell, el grup de música tradicional i popular Ço del Botafoc farà un concert de nadales aquest divendres 3 de desembre. Tindrà lloc a l'Auditori del Tívoli a les 20.30 hores, de forma gratuïta i sense necessitat de reservar entrada.

El concert es farà sota el lema 'Els pastors, músics de nadales' i es comptarà amb unes il·lustracions del repertori del vendrellenc Jordi Pellicer. El Ço del Botafoc està format per Jordi Bassó, Daniel Cañellas, Adrià Grandia, Jordi Inglès, Jonathan Martínez, Jordi Navarro, Jordi Quintana, Roger Serra, Lluís Serres i Edgar Solé. Al final del concert hi haurà unes paneres per col·laborar amb l'Orgue del Vendrell.

Activitats familiars a Coma-ruga

Per altra banda, aquest pròxim cap de setmana s'han programat diverses activitats familiars a Coma-ruga vinculades al projecte del FEDER. Són activitats per donar a conèixer la figura i l'obra de Santiago Padrós, mosaïcista estretament vinculat al nucli. 

El dissabte 4 a les 11.30 hores es farà una ruta cultural sobre l'art del mosaic a Coma-ruga, que començarà de l'Oficina de Turisme. La ruta seguirà els nous tòtems que s'han instal·lat a diferents punts del nucli. Les places són limitades i cal fer reserva prèvia al mail museusdelvendrell.koobin.com.

El diumenge 5 hi haurà l'activitat familiar 'El repte de Padrós' a la plaça dels Germans Trillas, de les onze a les dues del migdia. Es tracta del muntatge de dos puzles de grans dimensions, que són una adaptació de l'obra de Padrós que ha fet Jordi Pellicer