El grup valencià Santero y los Muchachos.

Coma-ruga acomiada l'estiu amb un gran concert de rock pels vint anys del 'Pampa's'

La plaça dels Germans Trillas acollirà el concert de Santero y los Muchachos, Guardafuegos, y Sin Reputación

La plaça dels Germans Trillas de Coma-ruga acollirà aquest dissabte 10 de setembre un gran concert de rock. L'esdeveniment, impulsat per la regidoria de Joventut de l'Ajuntament del Vendrell, servirà per celebrar els vint anys del programa de ràdio 'Pampa's Rock'. El cartell el conformaran els valencians Santero y los Muchachos, els vendrellencs Guardafuegos i els penedesencs Sin Reputación.

El grup del Vendrell Guardafuegos obrirà la nit a les 22.00 hores, amb el seu rock d'arrels americanes, amb tocs de country i soul. Actualment presenten el seu tercer treball d'estudi, 'Lo que tenga que ser', que van publicar el 2021. La gira els ha dut a diferents punts de Catalunya, l'Aragó o Madrid.

Després arribarà el torn dels caps de cartell, els valencians Santero y los Muchachos. Amb 'Royal Cantina', publicat aquest 2022, el grup ha confirmat que són una de les grans realitats del panorama nacional. El seu rock fronterer brillarà amb tota la intensitat en el seu concert en format elèctric a Coma-ruga.

Tancaran la nit els penedesencs Sin Reputación, un trio que combina els temes propis amb clàssics del rock com 'Johnny B Good' o 'Sweet Home Alabama'. La formació és una habitual dels escenaris, amb una extensa activitat en directe que els confirma com un dels noms a tenir en compte. 

«Cartell de luxe»

El conductor del 'Pampa's Rock', Dani Utge, considera que s'ha aconseguit un «cartell de luxe» per celebrar les dues dècades en antena. «Estem contents d'haver portat el nostre gra de sorra per impulsar els concerts de rock», ha afegit Utge. El 'Pampa's Rock' és un programa de referència a Ràdio el Vendrell i s'emet tots els dimarts al vespre.

Per la seva banda, el regidor de Joventut, Rubén Gràcia, ha remarcat que des de l'àrea sempre han donat suport a les activitats musicals. En aquest cas, afegeix, amb un concert de rock, un estil de música que «quan t'entra ja no t'abandona mai». El concert compta amb la col·laboració del Lokal Biker i RTV el Vendrell.