Obres del carril bici a l'avinguda de Jaume Carner.

Comença l'asfaltatge del carril bici del Vendrell al tram de l'avinguda de Jaume Carner

També s'està fent el nou enrajolat dels carrers de les Quatre Fonts i l'Om

Les obres del carril bici que uneix la zona escolar i el centre del Vendrell segueixen el seu curs. Aquest dimecres 22 de desembre han començat els treballs d'asfaltatge del carril a l'avinguda de Jaume Carner. Aquest segon tram és un dels més complexos, ja que discorre per una via molt transitada.

La primera part del carril bici, entre la zona escolar i la carretera de Tarragona, es va fer durant els mesos d'estiu. Actualment ja està oberta als usuaris que vulguin circular amb les bicicletes. Des del setembre estan en marxa les obres del segon tram, que acaben a l'estació de Renfe.

Aquest és un projecte cofinançat amb els fons FEDER, amb un cost total de 275.000 euros. La idea de l'Ajuntament és crear una xarxa de mobilitat lenta que uneixi diferents parts del municipi. Així, també es projecta un carril que passi pel carrer de la Cristina Baixa i el pont de França.  

Enrajolat del carrer de les Quatre Fonts

Una altra actuació que avança seguint el seu calendari és la conversió del carrer de les Quatre Fonts en illa de vianants. En aquests moments ja s'ha iniciat l'enrajolat d'aquest carrer i del de l'Om. La intenció és que la remodelació estigui llesta el mes de febrer, per continuar després amb els treballs al pont i la plaça de França.

L'alcalde, Kenneth Martínez, va avançar que les Quatre Fonts esdevindran «una plaça rectangular» amb una plataforma única. Una imatge «de postal» per donar la benvinguda als vianants que vagin cap al nucli antic.