Presentació de la Ruta de Tapes 2022 del Vendrell.

El comerç del Vendrell recupera la Ruta de Tapes, que no se celebrava des del 2019

Fins a dinou establiments de tot el municipi oferiran la seva tapa amb una beguda

La Ruta de Tapes torna aquest mes de maig al Vendrell, de la mà del Comerç del Vendrell (l'antic CIT) i l'Ajuntament. Un total de dinou establiments del municipi prenen part entre el 19 i el 31 de maig d'una iniciativa inèdita des del 2019. Després del parèntesi obligat del coronavirus, el sector de la gastronomia recupera a poc a poc el pols.

Els establiments participants oferiran durant aquestes dues setmanes una tapa exclusiva junt amb una beguda, a un preu de 4,5 euros. Com en altres edicions, els clients podran segellar un llibret a cada lloc on prenguin la tapa. Si sumen dotze segells prendran part en sorteigs de targetes regal per bescanviar als comerços del CIT.  

Aplicació 'Viu el Vendrell'

Una novetat d'aquesta edició és que els clients podran pagar les tapes a través de l'aplicació 'Viu el Vendrell'. Fent-ho podran acumular euros virtuals per a pròximes compres al comerç local. Els dinou establiments que prenen part a la Ruta de Tapes són de diferents punts del municipi.

Tot i que la majoria estan ubicats al centre del Vendrell, també n'hi ha diversos al barri del Tancat i un que està situat als Masos de Coma-ruga. A la web de Comerç del Vendrell es poden consultar els establiments que participen en la Ruta de Tapes i altra informació de la iniciativa.