La desfilada de moda del Comerç del Vendrell 2018.

El comerç del Vendrell impulsa la segona desfilada de moda

Hi prendran part dotze comerços i es farà a la Rambla aquest dissabte

La Rambla del Vendrell acollirà aquest dissabte 5 d'octubre, a partir de les 20.30 hores, la segona desfilada de moda que organitza l'associació Comerç del Vendrell, l'antic CIT. La desfilada, que es va estrenar el passat 2018, és un dels actes previs de la Fira de Santa Teresa, que tindrà lloc entre els dies 11 i 13 d'octubre. En aquesta segona edició de la desfilada hi prendran part dotze comerços del Vendrell i es farà a la Rambla, a diferència de l'any passat, que es va fer a la plaça Nova. 

«La carpa del 'Handmade' era molt acollidora però la veritat és que es va quedar petita, raó per la qual hem decidit canviar de lloc», ha explicat el president de Comerç del Vendrell, Salva Rodríguez. La passarel·la s'ubicarà a la zona de la plaça Tobies. A l'acte, els comerços participants mostraran els seus productes de roba i complements en una desfilada amb models professionals. L'esdeveniment compta amb la col·laboració de la regidoria de Promoció Econòmica.

Actes previs de la Fira de Santa Teresa

La desfilada del comerç és un dels actes previs de la Fira de Santa Teresa 2019. Un altre serà la inauguració de la desena Biennal de Ceràmica, que tindrà lloc aquest divendres 4 d'octubre a la sala del Portal del Pardo, a partir de les 20.00 hores. A l'acte es donaran a conèixer els premis pels tres primers classificats. L'exposició restarà oberta durant tota la fira i fins al 4 de novembre.

El programa d'actes previs a la Fira es completa amb la mostra que farà Aulatres el diumenge 6 d'octubre, a les dotze del migdia, a la plaça Nova, sota el nom de 'Temps de Dansa', i la visita pels locals tancats que hi ha al centre de la ciutat, que tindrà lloc el dijous 10 d'octubre. Aquest és un acte del Pla de Barris en col·laboració amb les immobiliàries locals i l'Eina, que té l'objectiu de donar sortida a locals comercials del centre que estan tancats.