Pla mitjà del president del comitè d'empresa, José Alberto Garcia, durant la lectura del manifest

El comitè d'empresa de Saint-Gobain a l'Arboç dona a conèixer el calendari de mobilitzacions

Es faran marxes lentes, concentracions i manifestacions

El comitè d'empresa de la planta de Saint-Gobain a l'Arboç ha anunciat el calendari de mobilitzacions que es faran a partir d'aquest dimecres 2 de setembre per demanar que no es tanqui la divisió Glass d'aquest municipi. El comitè i la direcció de l'empresa han mantingut una reunió aquest dimarts on s'ha comunicat als treballadors que el pròxim dilluns s'iniciarà el període de consultes de l'ERO per al cessament de l'activitat a la planta de l'Arboç.

Calendari de mobilitzacions i vaga indefinida

Davant això, el comitè ha convocat un calendari de mobilitzacions per «exigir les inversions necessàries per garantir la continuïtat de l'activitat i de l'ocupació». Mobilitzacions que començaran aquest dimecres 2 de setembre, amb una marxa lenta de vehicles a les rotondes de l'Arboç de dos quarts de vuit a les nou del matí. A les 18.00 hores es farà una concentració al davant del Consell Comarcal del Baix Penedès.

El divendres 4 de setembre es faran assemblees informatives per a la plantilla i a les 16.00 hores començarà una nova marxa lenta de vehicles a les rotondes de l'Arboç. El dissabte de nou a dotze, es farà un esmorzar davant de les portes de l'empresa, mentre que el diumenge 6 de setembre començarà una vaga indefinida per exigir les inversions necessàries per a la reconstrucció del forn. A les 18.00 hores s'ha convocat una manifestació en defensa dels llocs de treball i la continuïtat de l'activitat.